Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: több mint 3 óra, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A túrót a tejföllel, a cukorral és a vaníliás cukorral kikeverem. Felfőzöm a zselatint, beleöntöm a túróba, majd jól elkeverem.
Őzgerinc formába öntve irány a mélyhűtő. Kb. 3 óra múlva megdermed, de vigyázat, nem szabad, hogy megfagyjon!
Az őzgerincből kivéve egy tálra rakom, a csokit felolvasztom, és a végén jól nyakon öntöm vele.
Ha úgy rakod az őzgerincbe ezt a kész túros masszát hogy az őzgerincbe csak a felét rakod, utána rá egy réteg lekvár és utána rá a maradék túró, úgy a legfincsibb.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Igazi családi csemege. tipp: a gyerekeknek csak akkor áruld el, ha már kész, legjobb ha este készíted és másnap tálalod.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.10 10:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vaníliás cukorral, őzgerincből kivéve, tálra rakom, csokit felolvasztom, kész túros, őzgerincbe csak, felét rakod, réteg lekvár, maradék túró, gyerekeknek csak, felolvasztom, őzgerincből, legfincsibb, gyerekeknek, őzgerincbe, őzgerincbe, megfagyjon, beleöntöm, tejföllel, kikeverem, elkeverem, zselatint, megdermed, vigyázat, cukorral, készíted, cukorral, Felfőzöm, Őzgerinc, mélyhűtő, vaníliás, zselatin, evőkanál, készítem, vaníliás, étkezési, tasak étkezési zselatin, csomag vaníliás cukor,
|
|
|
|
|